•  
    toppbild.jpg

    Norra Bollgatan

    Flervåningshus åt WitalabostäderLäs mer

Våra tjänster

NYPRODUKTION AV EN- OCH FLERFAMILJSHUS

Redan från projekteringsfasen hjälper vi till att skräddarsy ditt nya hem. Våra projektledare samordnar hela byggprocessen och medverkar därmed till en byggnation präglad av trygghet och kontinuitet. Tillsammans med våra underentreprenörer inom el, vs, måleri etc. bygger vi hus från grunden på byggplatsen. Det ansvar vi därigenom tar för hela byggnadsprocessen garanterar att såväl helhet som detaljer är väl genomtänkta, vilket dessutom bidrar till  hög kvalitet och kostnadseffektiva hus.

BYGGSERVICE

Behöver du bygga om eller renovera din fastighet? Vi genomför både fristående uppdrag och avtalsuppdrag. Vår lokala närhet och höga kapacitet skapar en tillgänglighet som gör våra tjänster effektiva. Med oss som affärspartner får du tillgång till specialister som tar ett helhetsansvar gentemot dig som kund. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av alla typer av byggprojekt.

BYGGENTREPENADER

Vi har stor erfarenhet av entreprenader avseende nyetablering av bostäder, industrier, kontor och butiker. Som kund kan du därför alltid förvänta dig konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och tillförlitliga tidsplaner.

Läs mer: www.ikanobostad.se

FÖRSÄKRINGSSKADOR

På uppdrag av försäkringsbolag utför vi förutom själva arbetet med återställning, även besiktning och kalkylering enligt Meps normer.

KOMMERSIELLA OCH OFFENTLIGA LOKALER

I samarbete med näringsliv och myndigheter arbetar vi för att skapa moderna och resurseffektiva byggnader och lokaler.