• DJI_0232_head.jpg

Kvalitet sitter inte bara i materialet

Ett bra hantverk kan bara utföras av bra hantverkare av det rätta virket. Med vår breda kompetens och duktiga medarbetare känner vi oss trygga att ta oss an de flesta uppdrag.

Brantås Bygg är ett entreprenadbolag som tillhandahåller tjänster inom byggsektorn – från projektering till slutlig produkt. För närvarande är ett 50-tal snickare anställda hos oss. Våra byggprojekt utförs i huvudsak på Småländska Höglandet.

Brantås Bygg AB är ett helägt dotterbolag till Ikano Bostad AB. Ikano Bostad är en del av affärsområdet Fastigheter i koncernen Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Ikano Group är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel.

Ikano Bostads affärsidé är: "Att tillsammans ta fram lösningar, grundade på schyssta villkor och enkelhet som skapar mervärde för våra kunder. Det gör vi genom att äga, bygga, förvalta och utveckla bostäder för att bidra till hållbara stadsdelar där Sverige växer."

Genom att erbjuda vårdboenden, småhus, bostadsrätter och hyresrätter kan Ikano Bostad ta ett långsiktigt ansvar och vara med och utveckla hållbara bostadsområden och stadsdelar.

Mer information på www.ikanobostad.se